Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

HO WOOD eterinis aliejus

HO WOOD eterinis aliejus

Įprasta kaina €8,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €8,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.
Size

"Ho-aliejus" yra švelnaus, saldaus, šiek tiek aštraus kvapo. Dėl panašaus kvapo ir panašios cheminės sudėties: 80-90 % linalolio, jis gali būti naudojamas kaip palisandro pakaitalas. Jis naudingas sergant kvėpavimo takų ligomis, pavyzdžiui, peršalimo ligomis, gripu ir kosuliu, arba masažo aliejuje, skirtame raumenų skausmams malšinti.

Tai grynas terapinės kokybės laukinės kilmės aromaterapinis eterinis aliejus iš Kinijos, distiliuotas iš medžio medienos.

Botaninis pavadinimas: Cinnamomum camph. Ho-Sho
Augalų šeima: Lauraceae
Gamybos šaltinis: Distiliuotas
Auginimas: Laukinis auginimas
Kilmės šalis: Kinija
Augalo dalis: Mediena
Pagrindiniai junginiai: Pagrindiniai junginiai: linalolis, cis- ir trans-linalolio oksidas, kamparas, gama-terpinenas, mircenas.

Specialios atsargumo priemonės: Kai kuriems asmenims gali sukelti jautrumą.

Žiūrėti visą informaciją