Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

sali_cylic salicilis (buteliukas)

sali_cylic salicilis (buteliukas)

Įprasta kaina €0,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €0,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.

sali_cylic salicilis – beta hidroksilo rūgštis, yra dažniausiai naudojama keratolitinė medžiaga, kuri atnaujina odą. Ji gerina aknės pažeistos odos išvaizdą, mažina pigmentines dėmeles, atgaivina ir suteikia švytėjimo senstančiai odai.

Rekomenduojamas: į aknę linkusiai ir seborėjinei  odai, bei atvirų/uždarų komedonų mažinimui.

Veikliosios medžiagos: salicilo rūgštis, azelaino rūgštis ir alantoinas.

Oficialus MC Cosmetics® atstovas Lietuvoje UAB Emblika

Informacija ir pardavimai:

Vilniaus regionas +370 686 52961, vilnius@emblika.lt
Kauno ir Klaipėdos regionas +370 616 10490, kaunas@emblika.lt

 

Žiūrėti visą informaciją