Mandelic_acid migdolo rūgštis

Mandelic_acid migdolo rūgštis

Įprasta kaina
€0,00
Kaina su nuolaida
€0,00
Įprasta kaina
Išparduota
Vieneto kaina
per 
Mokesčiai įtraukti.

Mandelic_acid migdolo rūgštis veikia keratolitiškai, skatina kolageno sintezę ir ląstelių atsinaujinimą. Ji pasižymi bakteriostatiniu poveikiu, kuris mažina hiperpigmentaciją, seborėją ir aknės paveiktos odos požymius. Taip pat slopina melanino sintezę ir padeda atnaujinti saulės poveikio pažeistą odą.

Rekomenduojamas: post-aknės, fotosenėjimo, ir raukšlių gylio, bei hiperpigmentacijos mažinimui

Veikliosios medžiagos: migdolo rūgštis

Oficialus MC Cosmetics® atstovas Lietuvoje UAB Emblika

Informacija ir pardavimai:

Vilniaus regionas +370 686 52961, vilnius@emblika.lt
Kauno ir Klaipėdos regionas +370 616 10490, kaunas@emblika.lt