Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

FRANKINCENSE Frankincenso eterinis aliejus Boswellia carterii

FRANKINCENSE Frankincenso eterinis aliejus Boswellia carterii

Įprasta kaina €22,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €22,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti.
Size

Oshadhi frankincenso eterinio aliejaus aromatas yra vienu metu pažįstamas ir paslaptingas, balzaminis ir aštrus. Frankincenso eterinis aliejus nuo seno siejamas su meditacija, dvasingumu ir aukštesnės sąmonės paieškomis. 

Dėl savo poveikio plaučiams jis puikiai palaiko kvėpavimo sistemą, labai tinka maišyti su baziniu aliejumi ir bazilikų bei pušų eteriniais aliejais.

Frankincensas taip pat gerai žinomas dėl savo jauninančio poveikio. Odai gali būti sumaišytas su uolinių rožių ir korsikinių šlamučių eteriniais aliejais bei erškėtuogių sėklų aliejumi, siekiant sumažinti smulkias linijas ir raukšles.

Puikiai dera su citrinų, miros ir sandalmedžio eteriniais aliejais.

Yra keletas skirtingų rūšių frankincensų aliejaus; carterii yra plačiausiai naudojamas terapiškai, jo aromatas ypač lengvas, gaivinantis.

Botaninis pavadinimas: Boswellia carterii
Augalų šeima: Burseraceae
Gamyba: Distiliuotas
Auginimas: Sertifikuotas ekologiškas
Kilmės šalis: Somalis
Augalo dalis: Derva
Kvapų šeima: Dervingas, medienos
Specialios atsargumo priemonės: Netoksiškas, nedirginantis, kai kuriems asmenims galimas jautrumas.
Pagrindiniai junginiai: alfa ir beta pinenas, limonenas, sabinenas, mircenas

Žiūrėti visą informaciją