Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

CUMIN Kuminas Cuminum cyminum eterinis aliejus

CUMIN Kuminas Cuminum cyminum eterinis aliejus

Įprasta kaina €12,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €12,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti.
Size

Kuminas distiliuojamas iš vienmetės žolės, užaugančios maždaug iki pusės metro aukščio, sėklų. Aliejus yra aštraus, šildančio ir labai skvarbaus aromato, daugeliui pažįstamas, nes maltos sėklos plačiai naudojamos indiškoje virtuvėje. Suprantama, kad daugiausia žinomas dėl savo stimuliuojančio ir tonizuojančio poveikio virškinimo sistemai, kur jis gali padėti sumažinti diskomfortą. Jį galima naudoti masažo mišinyje ir įtrinti į pilvą, tačiau jis gali sukelti odos jautrumą, todėl naudokite atsargiai ir gerai praskieskite.

Tai grynas terapinės kokybės aromaterapinis eterinis aliejus iš Egipto, distiliuotas iš augalo sėklų.

Botaninis pavadinimas: Cuminum cyminum
Augalų šeima: Apiaceae
Gamybos rūšis: Distiliuotas
Auginimas: Įprastinis auginimas 
Kilmės šalis: Egiptas
Augalo dalis: Sėklos
Kvapas: Aštrus
Pagrindiniai junginiai:  kuminaldehidas, mentadienalis, parakimenas, gama terpinenas, beta pinenas

 

Specialios atsargumo priemonės: Vidutinio fototoksiškumo, todėl nenaudoti ant odos prieš tiesioginius saulės spindulius.

 

Žiūrėti visą informaciją