Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

BENZOIN Benzoino absoliutas 20%

BENZOIN Benzoino absoliutas 20%

Įprasta kaina €7,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €7,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti.
Size

Benzoino absoliutas 20% (ekologiškame ricinų aliejuje). Benzoinas turi šiltą, vanilę primenantį aromatą, kuris emociškai suteikia ramybės, paguodos. Jis kartais naudojamas masažo mišinyje, siekiant nuraminti skaudančius raumenis. Jis padeda palaikyti kvėpavimo bei virškinimo sistemos veiklą ir puikiai tinka naudoti difuzoriuje. Ypač gerai dera su rožėmis.

Saugoti nuo karščio ir saulės spindulių. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis ir gleivines.

Botaninis pavadinimas: Styrax tonkinensis
Gamyba: ekstrahuotas
Kilmės šalis: Tailandas
Augalo dalis: Derva
Pagrindiniai junginiai: trans-cinamono rūgštis, etanolis, cinamilo cinamatas

Žiūrėti visą informaciją