Pereiti prie informacijos apie gaminį
1 1

Kosmetologines Inovacijos

AMYRIS eterinis aliejus Amyris balsamifera

AMYRIS eterinis aliejus Amyris balsamifera

Įprasta kaina €10,00 EUR
Įprasta kaina Išpardavimo kaina €10,00 EUR
Išpardavimas Išparduota
Mokesčiai įtraukti. Siuntimo išlaidos apskaičiuojamos atsiskaitant.
Size

Amyris pasižymi švelniu, raminančiu medienos aromatu. Jis puikiai dera su žemiškaisiais aliejais, tokiais kaip pačiulis ir vetiveris arba su gėlių aliejais.

Tai grynas terapinės kokybės laukinės kilmės aromaterapinis eterinis aliejus iš Dominikos Respublikos, distiliuotas iš medžio medienos.


Botaninis pavadinimas: Amyris balsamifera
Augalų šeima: Rutaceae
Produkcija: Distiliuotas
Auginimas: Laukinis auginimas
Kilmės šalis: Dominikos Respublika
Augalo dalis: Mediena
Specialios atsargumo priemonės: Netoksiška, nedirgina, bet gali sukelti jautrumą.
Pagrindiniai junginiai: Valerianolis, elemolis, 7 epi-alfa-Eudesmolis, 10 epi-gama-Eudesmolis, beta-Eudesmolis.
Sudėtis: amyrisų aliejus

Žiūrėti visą informaciją